Home
www.strandvizilabda.hu PDF Nyomtatás E-mail
Hírek - Általános
2006. augusztus 25. péntek, 01:00

Szeretettel köszöntjük a Magyar Strandvízilabda Egyesület Szövetség hivatalos honlapján !

Honlapunk indítása kapcsán nem állítjuk, hogy elérkezettnek láttuk az időt saját site indítására, hanem ellenkezőleg: tudjuk, hogy arra régóta szükség és igény volt.

Mégis, most kerültünk abba a helyzetbe, hogy nekiláthassunk az önálló honlap kialakításának nehéz feladatába. Honlapunk küldetése nemes és egyszerű: (visszamenőleg is) dokumentálni szeretnénk a magyar felnőtt és utánpótlás strandvízilabda bajnokságok 2000 óta íródó történetét, miközben a szabályok és a programok ismertetésével tájékozódási pontot is szeretnénk nyújtani ezen egyre népszerűbb „sportág” űzői, rajongói és érdeklődői számára.

Erőforrásokban most sem bővelkedünk: maga a honlap is támogatónk jóvoltából jöhetett létre, és a tartalmának kialakításában is számítunk e sorok olvasójának segítségére, akár az Ön, akár a Te segítő közreműködésedre is.

Kérjük tehát, amennyiben bármilyen, a honlapon publikálásra érdemesnek tartott anyaggal (fotóval, videóval, írással, eredménylistával) rendelkezik, rendelkezel, küldd azt el a számunkra.

Várjuk tehát a honlappal kapcsolatos észrevételeket, dokumentumokat, de azok jelentkezését is, akik akár munkájukkal, akár támogatásukkal szívesen hozzájárulnak mind a honlap tartalmasabbá és gazdagabbá, mind a magyar strandvízilabda ismertebbé, népszerűbbé válásához !

Mindezen gondolatokkal kívánunk oldalaink áttekintéséhez kellemes időtöltést és szórakozást.

Ambrus Tamás, Pecz Lajos, Petőváry Zsolt

 


 

Share
Comments
Search
vendég   |%2010-%05-%04 %12:%May:%th
Ahoz képest, hogy nem dicsérik magukat, hogy milyen jó weblap lett, nagyon
tetszetős szerintem....
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés